At arbejde på individuel velvære, sammen

I de sidste 20 år har vi været vidne til teknologiske gennembrud og innovationer, som har ændret vores verden. Mikrobølgeovne, LED-tv’er, digital musik, og internettet, har alle forandret den måde, vi lever på, og vores liv er sat til at gå videre med fremskridt i interstellare rejser, ansigtsgenkendelsessystemer, og selvkørende køretøjer. Sundhed er vores vigtigste aktie i livet, så derfor giver det mening at udnytte den moderne teknologi til at forbedre og bevare vores velvære.

Med teknologi kan vi spore, hvor meget vi spiser, hvornår vi træner, hvor godt vi sover, og endda overvåge vores stressniveauer.

Vi kan være opmærksomme på fødevarer, der passer til os, og som forbedrer vores optimale velvære. Vi kan holde styr på vores fitness- og ernæringsindtag for at sikre, at vi er fysisk, mentalt og følelsesmæssigt i topform.

Men at træne og holde sig i god form behøver ikke at være en individuel affære. Det kan være svært at konstant blive ved med at være motiveret og beslutsom. Det er derfor, at opretholde dit optimale velvære med ligesindede mennesker kan være mere effektivt og gavnligt. Epi Life Coachs medlemmer er personer, der er interesserede i at være den bedste version af sig selv i alle aspekter – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Medlemmer anvender forskellige former for fitness øvelser, yoga, afslapning, musik, ernæring, beklædning og tilbehør til at styre deres velvære.

Portrait of young people running along the beach boardwalk by the ocean. Fit young men and women running training outdoors by the seaside.

En af de største fordele ved Epi Life Coach er dens voksende samfund. Her kan medlemmer sammenligne træningsprogrammer, diskutere deres epigenetik, få tips til opskrifter og meget mere. Medlemmerne kan også sende deres egne artikler til diskussion og opmuntre hinanden til at nå deres velværemål. Forskning har vist, at robuste sociale relationer har en stærk indflydelse på fysisk og psykisk sundhed. Positive samtaler, følelsesmæssig støtte og fælles værdier kan påvirke vores biologiske og psykologiske tilstande, og kan hjælpe os med at forfølge vores velværemål.

Som naturligt sociale væsner har vi en tendens til at udføre ting bedre, når vi støtter ligesindede mennesker. Ved at dele vores velvære-livsstil og hjælpe hinanden, deler vi viden, som gavner samfundet som helhed. At hjælpe hinanden med at spore deres yoga og fitness mål, gå på en meditationsbrud sammen og minde hinanden om at reducere elektromagnetisk stråling i vores liv – medlemmerne kan drage fordel af alle disse og mere. Ved aktivt at deltage i Epi Life Coachs samfundsdialog og bedre at kende medlemmerne, kan vi bedre opnå resultater fra vores fitness- og velværeaktiviteter.

Som de siger, “Hvis du vil gå hurtigt, gå alene. Hvis du vil gå langt, gå sammen “. Deltag i Epi Life Coachs samfund i dag og vær en del af den voksende kraft for optimal velvære.

Start Nu for at øge Din Optimerede Velvære

Optimering af dit velvære burde være alles mål i livet. Epi Life Coach har således skabt, og samarbejdet med eksperter over hele kloden, for at give dig tjenester og produkter, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Begynd din rejse i dag, brug Epi Life Coach til den mest komplette og praktiske måde at optimere dit velvære på.

Med de venligste hilsner
ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Mirko Francioni

Eventuelle henvendelser bedes du maile til:
enquires@epilifecoach.com

Besøg vores Web App online på:
www.epilifecoach.com

Ikke medlem endnu?

Vores postadresse er:
Well Cell PTE Ltd
60 Paya Lebar Road
#04-52, Paya Lebar Square
Singapore 409051

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan Opdater dine præferencer Eller afmeld fra denne liste..
Copyright © 2017 Epi Life Coach tilhører Well Cell PTE Ltd

Join The Conversation
Menu
Chinese (Simplified)DanishEnglishSpanish
New

Epi Life Coach

LOGIN / LOGOUT

Relaxing Music Samples
If you like the music samples and wants to order our full collection please contact us

1. Breathe

2. Naked Spirit

3. Feeling Good

4. Buddha Bar

5. Take Me Away

6. Wilderness

7. Talking To The Moon

8. Oxygen

9. Shaking

10. Sex On The Beach