Vaner er et kraftfulde aspekter af livet, som enten gør at vi lykkes, eller ikke. Vaner kan forvandle vores liv og påvirke vores beslutningstagning i forhold til hvad vi skal have på, og hvad vi skal spise i dag. Når det kommer til noget så vigtigt som fitness, så hvis vi er i stand til at inddrive de rigtige vaner, kan vi nå vores fitnessmål og nå optimal wellness.

Her ser vi på fem vaner, der kan hjælpe dig med at komme i form og holde dig til det.

1) Bliv forelsket!
At komme i gang med et fitnessprogram er en stor beslutning, men det er de løbende udfordringer, såsom at forpligte sig til at træffe beslutningen og være konsekvent i arbejdet, der er de sværeste. Når den indledende motivation forsvinder, virker gymnastiksalen længere væk, og vægten ser tungere ud end nogensinde. Men lidenskab kan hjælpe med at opretholde din motivation, så du bliver nød til at finde træningsrutiner, som du elsker, som udfordrer dig, og giver dig variation.
Tjek Epi Life Coachs styrkelsesprogrammer, hvor der er over 20 fitness træningsprogrammer, der styrker kernemusklerne, og forbedrer din overordnede ydeevne. Du kommer til at elske de instruktionsvideoer, der er korte men meget detaljerede. Følg programmener, og du kommer til at elske den måde din tonede krop ser ud, og føles, på ingen tid!

2) Start småt, men sigt mod himlen.
Sagen om fitness mål er, at alle ønsker at nå dem hurtigt. Med et stort mål i tankerne, kan det blive overvældende og frustrerende. Prøv at nedbryde målet til mindre, handlingsrettede trin. For at opnå 100 body crunches, prøv at starte med 20, og langsomt arbejde tallet op til 50. Tilføj flere hver uge, når du føler, at dine mavemuskler reagerer og fejrer, når du når dit mål!

Mavefedt er berygtet for at være utroligt svært at tabe, og en uklar udbulning omkring dit midterste område kan kun øge din kropsbevidsthed. Tag et kig på Epi Life Coach’s Body Sculpting-program. Det er et yderst effektivt program designet til at skulpturere specifikke over- og underkropsområder, såsom din talje. Programmet er fyldt med instruktionsvideoer om, hvordan man rigtigt udfører burpees, crunches og lunges. Med over 30 videoer, har du fantastiske træningsrutiner at vælge imellem.

ELC - Habits

3) Spis godt og spis rigtigt.
Det kan virke som den nemmeste vane at have, men med dagens hektiske livsstil er det ikke let at spise rigtigt. At spise rigtigt betyder at forbruge de rigtige madtyper til din krop, mad, der nærer dig og giver wellnessfordele til din krop. Funktionelle fødevarer, opkaldt sådan, fordi de giver en ekstra funktionel ingrediens, normalt probiotika, præbiotika, plantestolol, eller er beriget med vitaminer og mineraler. Kend din krop og spis den rigtige slags mad, der vil fordoble dine fitnessresultater.

4) Ha’ god musiksmag.
Din fitness træning kan være ensformet, men det behøver ikke at være kedeligt. Sæt noget godt musik på, og forbedre din træningsoplevelse. At træne med musik kan øge din ydeevne, aflede din opmærksomhed fra kropslige smerter, få dig i zonen, og øge din fitnessindsats.

Vælg energiske soundtracks med et optimalt tempo, for at vedligeholde din træningsmotivation, og gøre din træning mere fornøjelig. Epi Life Coachs fitnessprogrammer er indstillet med energiske og livlige soundtracks, så du vedligeholder dine bestræbelser uden at bemærke det.

Efter din træning, slut så af med nogle afslappende soundtracks, for at justere din ligevægt, stræk forsigtigt dine kernemuskler, og slap af kroppen. Tjek vores butik med spa og lounge albums, der kan ledsage dine nedkølingsøvelser.

5) Forstå din krop.
Det er nemt at blive distraheret af de gradvise forbedringer i din krop, eller hvis dine fitnessresultater er nået et plateau. Alle er unikke, og alle fysiske kroppe reagere forskelligt på forskellige fysiske øvelser. Hvis din krop ikke reagerer godt på din normale fitness rutine, kan det være, at den ikke indeholder de optimale øvelser for dig. Forstå din epigoneri så du ved, hvilken træning der giver dig de optimale resultater, så du kan opnå maksimal ydeevne.

Med din unikke livsstil og miljø har du brug for et skræddersyet fitnessprogram, der hjælper dig med at vedligeholde dine fitnessniveauer. Vær opmærksom på din krop, lyt til dine epigenetiske tegn, og brug disse små vaner, til at få det mest mulige ud af dine træningsprogrammer.

Start Nu for at øge Din Optimerede Velvære

Optimering af dit velvære burde være alles mål i livet. Epi Life Coach har således skabt, og samarbejdet med eksperter over hele kloden, for at give dig tjenester og produkter, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Begynd din rejse i dag, brug Epi Life Coach til den mest komplette og praktiske måde at optimere dit velvære på.

Med de venligste hilsner
ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Mirko Francioni

Eventuelle henvendelser bedes du maile til:
enquires@epilifecoach.com

Besøg vores Web App online på:
www.epilifecoach.com

Ikke medlem endnu?

Vores postadresse er:
Well Cell PTE Ltd
60 Paya Lebar Road
#04-52, Paya Lebar Square
Singapore 409051

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan Opdater dine præferencer Eller afmeld fra denne liste..
Copyright © 2017 Epi Life Coach tilhører Well Cell PTE Ltd

Join The Conversation