ELC NYHEDSBREV – UDGIVELSE 5 – 27 DECEMBER, 2017

Vi har fået at vide at vi skal have et afbalanceret måltid. En dag bør bestå af morgenmad, frokost og aftensmad (og at snige lidt ekstra ind, såsom mellemmåltider og lidt te indimellem).

Men, med den nuværende livsstil må vi nogle gange opgive denne ideelle måde at spise på; vi skal møde tidsfrister, vi rejser rundt, og vi må få arbejde færdig så hurtigt som muligt. Vi springer nogle gange måltider over, spise usundt fastfood eller værre – spiser for mange mellemmåltider, imens vi skriver rapporten til vores vejleder.

Så hvis du allerede indtager usundt mad i dit system, vil det påvirke din generelle trivsel – du begynder at føle træthed oftere, du vil tage på, og du bliver konstant i dårligt humør, og let irriteret.

Så, hvorfor er det afgørende at spise sundt?

Ved at forbedre hvad du spiser, kan du se et boost i energi. Sundt grønt såsom spinat og broccoli, er rigt i jern. Jern hjælper med at cirkulere ilt i hele kroppen, hvilket bidrager til tilstrækkelige energiniveauer og lindrer træthed. Sunde snacks som nødder, frugt, yoghurt og fedtfattig ost kan bidrage til at øge energi om dagen.

Bortset fra det, hjælper sund kost også med vægtvedligeholdelse. Ved at følge en sund kostplan, der fokuserer på frugt og grøntsager, fuldkorn, fedtfattige mejeriprodukter, og magert kød, samt lavt indhold af mættet og transfedt, sammen med lavt kolesterol, sukker og natrium, kan man vedligeholde eller reducere vægt. Ved at blive indenfor dit anbefalede daglige kalorieindtag, opretholder du en sund vægt, der hjælper med at reducere sundhedsrisikoen, herunder diabetes og hjertesygdomme.

Korrekt spisning kan også hjælpe ens mentale tilstand. Undersøgelser har vist, at næring, herunder jern, magnesium, omega-3 fedtsyrer, vitamin B6, vitamin B12 og kalk kan bekæmpe depression og øge humøret. Sygdomme som depression, skizofreni, Alzheimers, og Parkinson drager fordel af en sund kost med reduceret kalorieindhold – der omfatter en række farverige frugter og grøntsager og fisk højt i omega-3 fedtsyrer, såsom laks.

Improve what you eat to improve your wellness in life

Hvis du har hensigt til at forbedre dine spiseplaner og ikke har en anelse om hvor du skal starte (eller hvad du skal spise), er Epi Life Coach her for at hjælpe dig.

 Vi har en hel liste over madplaner, som er sunde og nærende, som du kan vælge imellem at lave. Det kan være kød, fjerkræ, fisk og skaldyr eller endda vegan og vegetar. Vi har en liste over opskrifter til dig.

Disse er opskrifter lavet i samarbejde med mad og drikkevarer selskaber og ernæringseksperter for at levere et bredt udvalg af velsmagende opskrifter til dit forbrug.
Instruktioner der er nemme at følge og der er billeder, så du kan forberede sunde måltider hver eneste dag for at forbedre dit velbefindende!

Start Nu for at øge Din Optimerede Velvære

Optimering af dit velvære burde være alles mål i livet. Epi Life Coach har således skabt, og samarbejdet med eksperter over hele kloden, for at give dig tjenester og produkter, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Begynd din rejse i dag, brug Epi Life Coach til den mest komplette og praktiske måde at optimere dit velvære på.

Med de venligste hilsner
ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Mirko Francioni

Eventuelle henvendelser bedes du maile til:
enquires@epilifecoach.com

Besøg vores Web App online på:
www.epilifecoach.com

Ikke medlem endnu?

Vores postadresse er:
Well Cell PTE Ltd
60 Paya Lebar Road
#04-52, Paya Lebar Square
Singapore 409051

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan Opdater dine præferencer Eller afmeld fra denne liste..
Copyright © 2017 Epi Life Coach tilhører Well Cell PTE Ltd

Join The Conversation