Som det fælles ordsprog siger: “Vi er, hvad vi spiser.” Og med mere viden og information om sundhed, kost og ernæring, burde man være mere opmærksom på, hvad man lægger i ens mund.

Uanset om det er fedtfattigt, glutenfrit, organisk, pesticidfrit eller hel-rækkende, vil vi gerne forbruge, hvad der er bedst for os selv og vores kroppe (om det smager godt, eller hvad det koster er et andet spørgsmål).

For en familie person ville man vælge den bedste mad til sin familie – give det bedste til deres kære, for at de skal være sunde og nærede.

Men hvad hvis vores børns velvære ikke begynder, når du begynder at fodre dem den rigtige mad når de er unge … eller endda hvis de er korrekt fodret, når de er i deres barndomsstadium? Hvad hvis det begynder med os, langt tid før de er undfanget?

Hvordan epigenetik og ernæring kan påvirke dine børn

Epigenetik er undersøgelsen af, hvordan individuelle gener kan aktiveres eller deaktiveres af livserfaringer.

Gennem denne undersøgelse har forskere opdaget, at generens biokemiske proces ikke kun sker under drægtighed og tidlig udvikling, men selv gennem voksenalderen. Gener skifter til eller fra og ændre vores mentale og fysiske sundhed.

Det man spiser kan direkte påvirke DNA’et gennem epigenetiske modifikationer – ændre det genetiske udtryk. Disse ændringer er ikke begrænset til ens selv; de kan, og bliver sendt videre til dine børn. For eksempel er prænatale diæter, der er lavt i folinsyre, vitamin B-12 og andre næringsstoffer, der indeholder “methylgrupper”, forbundet med en øget risiko for astma og hjerne- og rygmarvsdefekter hos børn.

 

eating for your future

Ved at blive medlem af Epi Life Coach kan vi samle information om dine epigenetiske egenskaber – hvilket kan hjælpe med at give bedre alternativer til at forbedre dit helbred – og dermed optimere dit velvære.

Vi har specifikt og bevidst valgt produkter, der har bevist positive resultater. Mange af disse produkter er udelukkende tilgængelige til vores medlemmer – fra kropspleje, hudpleje og moderne anti-forurenende stoffer, til e-bøger, der giver dig mulighed for at forstå, hvordan du optimerer dit velbefindende.

For at supplere og synkronisere dit velvære har Epi Life Coach valgt også at udgive stressreducerende, downloadbar musik til træning, afslapning, og meditation, som kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Udforsk Epi Life Coach webapp for at finde ud af mere omkring din epigenetiske kortlægningsinformation.

 

Start Nu for at øge Din Optimerede Velvære

Optimering af dit velvære burde være alles mål i livet. Epi Life Coach har således skabt, og samarbejdet med eksperter over hele kloden, for at give dig tjenester og produkter, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Begynd din rejse i dag, brug Epi Life Coach til den mest komplette og praktiske måde at optimere dit velvære på.

Med de venligste hilsner
ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Mirko Francioni

Eventuelle henvendelser bedes du maile til:
enquires@epilifecoach.com

Besøg vores Web App online på:
www.epilifecoach.com

Ikke medlem endnu?

Vores postadresse er:
Well Cell PTE Ltd
60 Paya Lebar Road
#04-52, Paya Lebar Square
Singapore 409051

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan Opdater dine præferencer Eller afmeld fra denne liste..
Copyright © 2017 Epi Life Coach tilhører Well Cell PTE Ltd

Join The Conversation