ELC NYHEDSBREV – UDGIVELSE 4 – 4 DECEMBER, 2017

Du stod op i morges og besluttede at tage dine yndlings par bukser på … og de sidder lidt strammere end sidste gang du havde dem på. Måske skrumpede de i den sidste vask, tænker du for dig selv. Men denne tankegang blev kvældet, da du træder på vægten, og det viser sig, at du har taget på.

Så det ser ud til at det er på tide at ramme gymnastiksalen, motionere og tabe den overskydende vægt. Men hvor starter du? Skal du bare løbe på løbebåndet hver anden dag, eller bare lave 100 sit-ups for at få de sexede, mejslede mavemuskler? Eller skal du melde dig til boksning eller Muay Thai klasser for at tabe dig? Skal du vinke farvel til den velsmagende stegte kylling og oste pizzaer, og for evigt spise salat og selleri aka ‘kanonføde’?

I denne tid og alder med den nuværende teknologi og viden er der en overflod af oplysninger om hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre.

Scientific insights to improve your fitness

Du kan få fitnessstøj til at hjælpe dig med din rejse til fitness. Der er ure, der kan overvåge din puls, vejrtrækningsmønstre samt mængden af ​​kalorier, der forbruges i dine aktiviteter. De fleste af disse ure kan registrere antallet af trin, du har taget eller endda hvor meget du har sovet (forudsat at du har uret på når du sover!).

Der findes forskellige andre tekniske beklædningsgenstande, herunder kompressionsbukser og trøjer, samt indvendig beklædningsgenstande, som kan hjælpe dig med at forbedre din ydeevne, mens du løber eller træner – nogle af dem er avancerede til at hente data og sende det til din smartphone for at blive analyseret.

Så er der de andre aspekter ved at forbedre din fitness – via fitnessprogrammer og kost.

Når det kommer til at vælge et ordentligt program, er det vigtigt at forelske sig i det program, du er forpligtet til. Det er en stor beslutning at starte, og en udfordring at være forpligtet til programmet og at være konsekvent med at træne.

Derfor er det afgørende at finde ud af, hvad din krop har brug for, og hvilket program der passer til dig. Et skræddersyet fitnessprogram kan hjælpe dig med at opretholde dine fitnessniveauer.

Hos Epi Life Coach har vi styrketræningsprogrammer, med over 20 fitness træningsprogrammer, der styrker kerne muskler og løfter din overordnede ydeevne. Programmerne indeholder instruktionsvideoer, som er korte men meget detaljerede. Bliv engageret i disse programmer, og du vil meget snart elske den måde din tonede og pasformede krop kommer til at se ud!

Det andet aspekt som man skal passe på med, er rigtig kost. Med forskning og en bedre forståelse af næringsstoffer og sundhed, kan du bedre forstå hvad din krop kræver for at enten tabe sig, eller for at bygge muskler.

Ved at spise rigtigt, vil du forbruge de rigtige typer mad til din krop, mad, der nærer dig, og giver sundhedsfordele til din krop. Disse fødevarer vil normalt indeholde probiotika, præbiotika, plantestanol, eller er beriget med vitaminer og mineraler. Kend din krop og spis den rigtige slags mad, der vil fordoble dine fitnessresultater.

Med alt dette viden, der let opnås med blot et klik på en knap, bør du være på vej til en sundere og mere veltrænet dig.

Start Nu for at øge Din Optimerede Velvære

Optimering af dit velvære burde være alles mål i livet. Epi Life Coach har således skabt, og samarbejdet med eksperter over hele kloden, for at give dig tjenester og produkter, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. Begynd din rejse i dag, brug Epi Life Coach til den mest komplette og praktiske måde at optimere dit velvære på.

Med de venligste hilsner
ADMINISTRERENDE DIREKTØR
Mirko Francioni

Eventuelle henvendelser bedes du maile til:
enquires@epilifecoach.com

Besøg vores Web App online på:
www.epilifecoach.com

Ikke medlem endnu?

Vores postadresse er:
Well Cell PTE Ltd
60 Paya Lebar Road
#04-52, Paya Lebar Square
Singapore 409051

Vil du ændre, hvordan du modtager disse e-mails?
Du kan Opdater dine præferencer Eller afmeld fra denne liste..
Copyright © 2017 Epi Life Coach tilhører Well Cell PTE Ltd

Join The Conversation